Про корпорацію УкрТехПром


З моменту свого заснування в 1993 році і до сьогоднішнього дня Компанія допомагає кожному Покупцеві знайти саме ту свою шину. Компанія є одним із провідних дилерів вітчизняного виробника шин "Росава - Преміори", імпортує шини з країн Європи, Китаю та пропонує широкий асортимент якісних шин з гарантією від Виробника. Завдяки довгостроковим прямим відносинам з виробниками шин, без посередників, ми можемо запропонувати вам найнижчі ціни.

У 2009 році Компанія запустила виробництво шин під власними брендами "UkrTechProm" та "SuperTechProm". Продукція власного виробництва постачається на обладнання виробникам сільськогосподарської та вантажної техніки. Протягом багатьох років нашими партнерами є ПАТ "ХТЗ", ТОВ "Слобожанська Промислова Компанія", ПрАТ "АвтоКрАЗ".

Сьогодні Компанія "Укртехпром" охоплює значну частину ринку шин в Україні. Поставки здійснюються на великі державні та приватні підприємства в різних регіонах країни. Ми вдячні нашим Покупцям за довіру та розуміння, за тривалу та плідну співпрацю, яка будувалася на принципах партнерства та взаємного поваги.

Головний офіс корпорації розташований у м. Дніпропетровськ, і включає складський комплекс загальною площею 10 000 м2. Зручне розташування, відмінний під'їзд і професіоналізм працівників Компанії дозволять вам підібрати необхідний товар і тут же оперативно його отримати.

Крім того, на території України працює мережа регіональних представництв у містах: Київ, Полтава, Запоріжжя, Кіровоград, Кривий Ріг, Біла Церква. На кожному представництві є окремий склад, і ви можете отримати свої шини там, де вам зручно.

До складу корпорації входить транспортна компанія ТОВ "Автомир-Транс". Ми можемо доставити шини нашим транспортом у необхідний вам регіон. Ми не працюємо з посередниками, у нас є власний автопарк, і ви можете з впевненістю довірити нам свій вантаж.

Всі разом нам вдається залишатися на передових позиціях. Ми прагнемо відповідати найвищим вимогам Споживачів, розвиватися і рухатися вперед.

Колектив висококласних професіоналів і однодумців, що володіють досвідом і знаннями, готовий вислухати, зрозуміти і допомогти підібрати найбільш підходящий вам товар.

Контакти



Головний офіс

Відділ продажу

Україна, 49064, м. Дніпро,
вул. К. Гордієнка, 2
+38 050 487-55-20
tyres@utp.com.ua


Автомир-Транс

Транспортна компанія

Україна, 49064, м. Дніпро,
вул. К. Гордієнка, 2
+38 067 63-47-018
autotransutp@gmail.com


Відділ зовнішньоекономічної діяльності

Митне оформлення

Україна, 49064, м. Дніпро,
вул. К. Гордієнка, 2
+38 067 630-88-83
export@utp.com.ua


Управління нерухомістю

Будівельна компанія

Україна, 49107, м. Дніпро,
пр. Гагаріна, 115
+38 050 340-30-51
utp.dnepr@gmail.com

© UTP.UA. All Rights Reserved.